Kandilli Güvenç Ortaokulu

WEB https://kandilliguvencortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KANDİLLİ MAH. DR TAYYİP CİNİSLİ CAD. KANDİLLİ GÜVENÇ ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 4 AŞKALE / ERZURUM
VİZYON : Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.
MİSYON : Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz öğrencilerine ait gerek LGS başarıları gerekse sosyal ve sportif faaliyetlerde gösterilen başarılar mevcuttur.

Kütüphane Kitap Sayısı :1980
Öğretim Şekli :Taşımalı / Gündüz
Saatler : 08:30 / 13.00
Isınma : Kaloriferli
Servis : Okulumuzun taşımalı eğitim servis hizmeti vardır.
Ulaşım : Günün muhtelif saatlerinde Erzurum Şehir Merkezinden ve Aşkale İlçe Merkezinden Özel Halk Otobüsleri ile ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kandilli yaklaşık nüfusu 750 kişi olan, Lisesi, İlkokulu, Ortaokulu, Tarım Kredi Kooperatifi bulunan bir mahalledir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Erzurum Şehir Merkezine 43 km, Aşkale İlçe Merkezine 14 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol, voleybol ve masa tenisinde aktif çalışmalarımız vardır.
Bilimsel Etkinlikler : Fen laboratuvarımızda çeşitli etkinlikler düzenlenebilmektedir.
Proje Çalışmaları : Okulumuz çeşitli proje çalışmalarında aktif olarak yer almaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : eTwinning projelerinde yürütücü ve katılımcı olarak yer almaktadır.